Hieronder vindt u de stappen op een proef- en saldibalans vanuit WINexpert+ te exporteren.

1. Ga in de rapportgenerator naar het menu Diversen:

2. Kies op het derde tabblad over welke boekhoudperiodes/-jaar het gaat.
     Kies op het tabblad Diversen voor Formaat Intersentia.

3. De WINexpert+ vraagt u waar u het csv-bestand wilt registreren en stelt als naam voor WINexpert +;BE 0427 728 753.Intersentia.csv' waar het btw-nummer dat van het dossier is.

4. Dit bestand kunt u importeren volgens zelf instellingen definiëren.

'WINexpert+.BE 0427 728 725.Intersentia.csv'