Database

Een database is een verzameling van gegevens zodat u deze steeds flexibel kunt raadplegen en gebruiken.

U kunt kiezen om lokaal op uw computer (zonder extra installaties) uw gegevens in een bestand onder de vorm van een database op te slaan. Kies hiervoor de optie Lokale database (SQLite).

SQLite

Wij raden u sterk aan om een ander type database te gebruiken bij meerdere gelijktijdig aangemelde gebruikers.

Indien u zelf over een server beschikt (database geïnstalleerd op een netwerk), kiest u voor eigen beheer. U kunt kiezen tussen:

Voor meer informatie over de netwerken verzoeken wij u door te klikken op de links.

Indien u zelf niet wenst te voorzien in de benodigde IT-infrastructuur, biedt Lefebvre Sarrut u de mogelijkheid om in te tekenen op een door ons gehoste database (externe database). U zult een gebruikersnaam en paswoord krijgen via mail waarmee u kunt starten op First Software.

Meer informatie vindt u hier: