Totalen uitschakelen

Het is in First Belastingaangiften mogelijk om voorgestelde totalen uit te schakelen. De controles blijven wel lopen en zullen het melden als hierdoor fouten gemaakt worden.

U kunt op elk totaal met de rechtermuisknop klikken en dan op de knop Formule deactiveren klikken.

Alleen het geselecteerde veld wordt uitgeschakeld en krijgt volgend icoontje: . U kunt dit veld dan wijzigen met de gewenste waarde.

U kunt een totaal opnieuw automatisch laten berekenen door met de rechtermuisknop te klikken en dan te klikken op Formule activeren.