Page tree
Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Klik links bovenaan op Home/de bedrijfsnaam en selecteer Opties om de opties te raadplegen en te wijzigen.

Tabkaart Algemeen

Hier kan u de werktaal van het programma selecteren.

Tabkaart Gegevens

Bij Gegevenspad kunt u aanduiden waar u uw bestanden wenst op te slaan.

Tabkaart Layout

 

Hier kunt u een aangepaste stylesheet toevoegen voor de generieke afdrukken van de software. Dit zijn alle afdrukken die u vanuit First Software maakt door op het icoontje te klikken.

Tabkaart First Jaarrekeningen

 

Deze tabkaart is enkel beschikbaar voor abonnees op First Manager.

First Software heeft deze informatie nodig om de export van de proef- en saldibalans vanuit de dossiers van First Manager naar First Jaarrekeningen correct te laten verlopen. Om het First Jaarrekeningen installatiepad correct in te stellen, gaat u als volgt werkt:

  1. Klik op  achter First Installatiepad.
  2. Het pad dient naar de First Jaarrekeningen-map te verwijzen waarin het bestand first.exe zich bevindt. Klik op Map Selecteren als u de juiste map geselecteerd hebt.(Standaard staat deze onder C:\Program Files\Intersentia\First)

Tabkaart Companyweb

Als u een abonnement heeft op Companyweb, kunt u bij het aanmaken van een dossier alle bedrijfsinformatie ophalen vanuit Companyweb. Om verbinding te kunnen maken, kunt u hier uw login en paswoord invullen.

Om deze functionaliteit te gebruiken moet u contact opnemen met Companyweb om dit beschikbaar te stellen.

Tabkaart First Belastingaangiften

 

Deze tabkaart is enkel beschikbaar voor abonnees op First Belastingaangiften.

 

Hier kunt u aanduiden of First Belastingaangiften bij het afdrukken van een aangifte en bij het aanmaken van het Biztaxbestand een controlegetal moet berekenen. Dit controlegetal laat u toe om te controleren of er geen verschillen zijn tussen de afgedrukte aangifte en het bestand dat uiteindelijk ingediend wordt.

Daarnaast kan u ook kiezen om naast de verschillende codes in de aangifen een link naar Taxwin, een online database voor tax en accounting zichtbaar te maken. 

 

 

 

  • No labels