Installatiehandleiding voor Windows

Windows 64-bit

De software is voortaan standaard ontwikkeld om te installeren op 64-bit architectuur.
Als u onderstaande melding krijgt tijdens de installatie beschikt u over Windows 32-bit. Neem in dit geval contact met ons op zodat we u een 32-bit versie kunnen bezorgen (bel 0800 39 067 of mail naar mail@firstsoftware.be).

Citrix en Terminal Server

Wenst u te installeren op Citrix of op een Windows Terminal server, dan dient u ook de bijlage bij de installatieprocedure te raadplegen.

1. Download First Software en dubbelklik op het gedownloade bestand. U krijgt het volgende scherm:

2. Kies uw taal en klik op OK. U krijgt het volgende scherm:

3. Klik op Volgende. U krijgt het volgende scherm:

4. Klik op Ik accepteer de licentieovereenkomst en klik dan op Volgende. U krijgt dan het volgende scherm:

5. Gebruikersnaam en Organisatie mag u ongewijzigd laten. Geef bij Productcode de code in die u via e-mail hebt ontvangen. Afhankelijk van de code die u ingeeft, worden de aangekochte modules geïnstalleerd. Als u een demoversie wenst te installeren, geef dan bij Productcode het woord demo in. Als de Productcode herkend wordt dan wordt de knop Volgende actief.

6. Verander het voorgestelde standaard installatiepad niet. Klik op Volgende. U krijgt het volgende scherm:

7. Er wordt een map voor de software aangemaakt. Klik op Volgende.

8. Er wordt een snelkoppeling aangemaakt. Klik op Volgende:

9. Klik op Installeren.

10. Klik op Voltooien om de installatie te beëindigen.

Daarna kunt u de software opstarten met een bestaande database of een nieuwe database aanmaken.