Wanneer u links bovenaan op het menu Home klikt, krijgt u het volgende scherm:

Hieronder vindt u de verwijzing naar de relevante pagina in het documentatiecentrum:

Dossiers: u gaat terug naar het overzicht van alle dossiers.

Importeer First Software documenten: importeer een aangifte, jaarrekening of structuurenquête van een andere gebruiker die is opgemaakt in First Software.

Importeer ingediende documenten: importeer een aangifte of jaarrekening die aangemaakt is vanuit Biztax of CBSO, of een andere softwarepakket.

Start migratie: importeer bestanden van een ander softwarepakket

Exporteer enveloppe: exporteer alle aangiftes die u aan de enveloppe heeft toegevoegd naar biztax.

Koppeling boekhouding: importeer een proef en saldi balans.

XBRL-fiches: Indien u de jusite optie niet terug vindt in een lijst binnen het programma, kan u deze hier toevoegen.

Financiële ratio's: creëer een financiële ratio document (enke voor pro abonees)

Interne jaarrekening: creëer een interne jaarrekening

Fiscale kerncijfers: creëer een raport betreffende enkele fiscale kerncijfers.

Rapport opstellen: creëer een rapport op basis van documenten in het programma (enkel voor First Manager abonees).

Opties: configureer hier alle instellingen van de software.

Andere database: selecteer een andere database waarmee u wil werken.

Gebruikersbeheer: doorloop de wizard om een gebruikersbeheer in te stellen.

Bedrijfsgegevens: voeg hier de gegevens van uw onderneming of kantoor toe.

Versienummer en productsleutel: hier vindt u alle informatie over uw versie van de software terug en kan u de nodige productsleutel ingeven.