Dossier aanmaken

1. Klik links bovenaan in de balk op de bedrijfsnaam/Home en selecteer het menu Dossiers.
  2. Om een nieuw dossier aan te maken, klikt u op bovenaan op .

Tabkaart Algemeen

1. Hier kunt u alle gegevens van het dossier invullen. Het veld Naam is een verplicht veld. In het veld Code moet u een code ingeven die voor elk dossier uniek is. De code is verplicht in te vullen en wordt gebruikt om de dossierstructuur aan te maken.
  2. Indien u gebruik maakt van het gebruikersbeheer, kunt u het dossier toevoegen aan een dossiergroep via .
  3. Met de knop Bedrijfsgegevens importeren vanuit Companyweb kunt u alle adresgegevens automatisch invullen wanneer u het ondernemingsnummer meegeeft. U moet deze optie inschakelen in de opties.
  4. Klik op Opslaan om het dossier aan te maken. Het dossier wordt aangemaakt.

Tabkaart Dossiermap

Hier kunt u bepalen welke naam de map moet hebben waar u alle bestanden in bewaart. Standaard wordt hier de code gebruikt die u invult op de tabkaart Algemeen, maar u kunt de naam van de map hier wijzigen.

U kunt een Biztax-bestand importeren. Als uw dossier niet bestaat dan wordt deze automatisch aangemaakt. Deze optie is enkel beschikbaar als u klant bent op First Manager.