U kunt uw boekingen raadplegen en nieuwe boekingen aanmaken via het menu Diverse Boekingen.

1. Klik bovenaan op  om een boeking toe te voegen. U komt op het volgende scherm:

2. Uw boekingen worden automatisch genummerd.
  3. Via kunt u een nieuwe lijn aan de boeking toevoegen.
  4. Via kunt  een bijlage toevoegen aan de boeking.
  5. U kunt een omschrijving voor de boeking ingeven in vier verschillende talen.
  6. Onderaan kunt u de boeking ingeven. U moet steeds boeken op een kantoorrekening en op een dossierrekening. Als er geen dossierrekening beschikbaar is voor de kantoorrekening, zal er standaard op de systeemdossierrekening geboekt worden. Wanneer u een code begint te typen, zal First Manager automatisch voorstellen wat er beschikbaar is.
  7. Achteraan kunt een commentaar ingeven in de vier verschillende talen.
  8. U kan ook een bijlage toevoegen per boekingslijn.
  9. Wanneer u klaar bent met een boeking, klikt u op Opslaan. indien debet niet gelijk is aan credit, krijgt u het volgende scherm:

10. U kunt kiezen om door te gaan of om de boeking alsnog te wijzigen. Wanneer een boeking niet in evenwicht is, zal deze in het rood gemarkeerd worden op het overzichtsscherm.

11. In het overzichtsscherm kunt u ook de boekingen van volgorde veranderen. Klik in de lijn van een boeking op om de boeking een niveau naar boven te zetten.
  12. Tot slot kunt u een boeking verwijderen via .