First Jaarrekeningen geeft u twee mogelijkheden om uw dossiers te beheren:

1. U kunt voor elke klant een nieuw bestand op uw harde schijf aanmaken. Op deze manier kunt u gemakkelijk een specifiek dossier uitwisselen met uw klant of een collega door het bestand op een memory stick te plaatsen of via het internet (mail) door te sturen. Indien de correspondent First Jaarrekeningen geïnstalleerd heeft op zijn computer, zal hij de jaarrekening kunnen bewerken en aanpassen.
  2. U kunt al uw dossiers binnen één bestand beheren. U kunt dossiers uitwisselen, maar u geeft dan ofwel al uw dossiers door die zich in het gegevensbestand (DF1) bevinden, ofwel kunt u een jaarrekening exporteren in XBRL-formaat.

Klik hier voor een uitgebreide beschrijving.