Hieronder vindt u de stappen om een proef- en saldibalans vanuit Axi te exporteren:

1. De export naar First Jaarrekeningen vindt u onder Applicatie 6460 "Aanmaken bestand Jaarrekening:

2. Bij Jaarrekeningen Software kiest u voor First.
  3. Het systeem gaat een txt file aanmaken volgens de First standaarden; De aangemaakte file kan u terug vinden onder AXI\BK…\spl\FIRST\lidnummer boekhouding

De naamgeving van het bestand is het Lidnummer van de boekhouding waar de file is aangemaakt met achtervoegsel “.txt
  4. Dit bestand kunt u importeren volgens het First-formaat.