Als u een aangifte geopend hebt, kunt u zoeken op code of op omschrijving binnen alle formulieren.

Klik bovenaan op  of gebruik de de sneltoetsen <CTRL>-<F> om de zoekfunctie op te roepen. U krijgt het volgende scherm:

Tik de code in die u zoekt of een deel van de omschrijving (bijvoorbeeld: verworpen) en druk op Enter. Wanneer er maar één resultaat is, gaat u rechtstreeks naar de juiste plaats in de aangifte. Wanneer er meerdere resultaten zijn, krijgt u het volgende scherm :

Dubbelklik op een zoekresultaat naar keuze om er naartoe te gaan.